Dukanavis

Ikke lenger i handelen


Dukanavis Nr.4
Det fjerde nummeret av Dukanavis presenterer flere ulike aspekter som har villet komme til uttrykk, blant annet gjennom speilinger og projiseringer. Følelser, opplevelser og betraktninger former innholdet og bringer eventyret videre. Alltid i forandring. Alltid noen steg videre i retning av det uforutsigbare.

Ikke lenger i handelen


Dukanavis Nr.3
 

Det tredje nummeret av Dukanavis beveger seg i gråsonene mellom vekslende virkelighetsopplevelser. Hva er drøm og hva oppleves som virkelighet? Hva er mulig og hva er her allerede, tilgjengelig for å oppdages? Følelser vil berøres. Energier vil beveges. Noe vil vekkes...

Ikke lenger i handelen
Dukanavis Nr.2
 

Det andre nummeret av Dukanavis i papirformat har fått med seg flere kreative skapere, som hver for seg har noe helt unikt å by på. Ideer og inspirasjon på den måten man er villig til å ta det til seg. Et blad for den som setter den personlige opplevelsen foran ordene og historiene. Hva med å bli med på et annerledes malekurs i Spania denne høsten?

Ikke lenger i handelen
Første nummer
 
Det aller første nummeret av Dukanavis i papirformat har sett dagens lys. En fysisk manifestasjon av ønsket om å skape noe sammen med andre kreative skapere på veien inn i ny bevissthet. Alt har sin begynnelse. Dette første nummeret legger mulighetene åpne for en fortsettelse hvor alt kan skje.

Ikke lenger i handelen
  Sidene og innholdet utformes av Elin Dukana
Henvendelser rettes til Elin Dukana
E-post: elin@dukana.com
Tlf.93864254
© 2010