Fra dypet av Dukana
Mennesket rommer uendelige dybder
Hvorfor drukne i bekymringer og selvmedlidenhet? Har man sunket dypt nok, kan det være et signal til å gi slipp på kampen for overfladiske verdier. Utallige muligheter blir først tilgjengelige, når man er villig til å gi fullstendig slipp.


Verdien av lytte
Det gjelder å lytte til den indre stemmen, uansett hvilke strenger man velger å spille på. Når man lytter, vil man hvert eneste øyeblikk motta anvisninger fra den indre stemmen som vet.

  Jeg trakk pusten dypt og bare lyttet til åndedrettet, mens det fant veien gjennom kroppen min. Etter en stund ble sinnet stille, og jeg kunne høre lyden av et helt univers i mitt eget indre. Det var der jeg oppdaget landet Dukana, og jeg skjønte at det var mitt.


  Den som lytter, kan uttrykke sin egen kreativitet på måter som oppmuntrer andre til å lytte til seg selv. Ved å lytte innover, heves vår bevissthet.

Skjulte skatter
Når man overgir seg uten forventinger, vet man aldri hva man vil finne. Selv hadde jeg ingen anelse om dukanene som lå der inne og ventet på å bli oppdaget og brakt ut i fysisk virkelighet.Noen ganger når man bunnen,
før man innser hva man
rommer i sitt eget dyp 


© 2008