Potensialer i Dukana
Millioner av potensialer eksisterer i og omkring oss hele tiden.
Et potensial unfanges gjennom å hengi seg til kreativiteten og gi slipp på alt som ikke hører øyeblikket til. Den totale tilstedeværelsen åpner opp for å la noe utvikles, på en helt annen måte enn forutsett. Et under skapes, noe helt nytt vil bli til.
Når man elsker det man har fokus på, så mye at man glemmer både tid og sted, da er man i kontakt med kjærligheten fra dypet av ens egen essens. Der hvor alt som er er tilgjengelig hvert eneste øyeblikk.
Potensialet som unfanges, har vært der hele tiden. Alt som skjer oss, er lagt til rette av vår egen bevissthet, bortenfor sinnets begrensninger. Sinnet forstår ikke, men hjertet vet, at alt som hender oss er skapt av vår egen kjærlighet til oss selv. Også lidelsene og de smertefulle erfaringene.Det er fritt opp til hver og en å velge å la den vonde tiden være over. Velge å gi slipp på alt som har passert. Det var kun erfaringer, som vi ga oss selv i gave, for å gi oss muligheten til å møte våre egne følelser. Tiden er inne for å gjenopprette balansen.
Alt handler om å velge. Velge å slippe seg løs, sette seg selv fri fra alle sinnets begrensninger og alle tillærte holdninger, som holder oss tilbake. Velge å vite at det finnes en del av oss som vet mer enn det er mulig å begripe. Og at det er trygt.

Fra denne vissheten kan en helt ny ferd begynne. En reise uten noen begynnelse eller slutt. En oppdagelsesferd i det spennende eventyret om hvem jeg egentlig er.
Og hvem jeg inntil videre velger å være. For meg. Akkurat her jeg er. Akkurat nå.

  Hvor vil jeg legge kursen i dag?
I retning av en enda nærere opplevelse av min egen tilstedeværelse i akkurat dette fantastiske øyeblikket, som inneholder uendelige muligheter jeg kan velge blant.
   
Sannheten er fleksibel og
i kontinuerlig forandring.
  Sidene og innholdet utformes av Elin Dukana
Henvendelser rettes til Elin Dukana
E-post: elin@dukana.com
Tlf.93864254
© 2008