Betroelser under frie tøyler
Alt blir hva man gjør det til
  Balansen mellom å våge å være unik og følelsen av å være helt alene.

 
Hallo?
Er det noen her?
Eller er jeg helt alene i min verdensopplevelse?
  Du er aldri alene, mitt barn, men din vei er din alene.


  Menneskesinnet leter alltid etter kjente båser til å putte sine inntrykk i, for å kunne forstå og for å kunne avgjøre om alt er trygt. Gjennkjennelse gir en større illusjon av trygghet enn det som virker ukjent og nytt. Sinnet er mer redd for å miste kontroll, enn for strev, smerte og lidelse. Det er på tide å våge å gi slipp. Velge en annen retning, med tillit som veiviser.
  Kan du høre sinnets innvendinger? Kan du føle hjertets lengsel etter å bli lyttet til? Kan du kjenne kraften fra en dypere visshet? En prikk kan utløse forandringen. Et frø, som kan bli til hva som helst. Et punktum for et avsluttet kapittel. Et vendepunkt. Et valg i dag. Et bevisst valg. JA!

Et bevisst valg er en utløsende faktor, som setter igang en prosess. Kunsten er å formulere valget, så man gjenkjenner resultatet når det dukker opp, helt plutselig og uventet, på en helt annen måte en forventet og forutsett. Alt som kommer inn i vår tilværelse er utslag av valg vi har tatt. De fleste av dem gjort ubevisst, og ofte gjennom sleivete og ubetenksomme bemerkninger, som vi ikke forstår konsekvensene av. Alt har vært som det skal være, fram til nå. Bevisstheten om disse egenskapene legger alle muligheter åpne.


Det finnes ikke to mennesker på jorda med den samme opplevelsen av verden. Derfor er det fritt opp til hver og en å omskape sine etablerte forestillinger.

Jeg forestiller meg en helt ny verden.
Dukanas verden.
En verden som rommer landet Dukana
og alt som inviteres inn i Dukanas bevissthet
gjennom bevisste valg.Min verden

Alle har skapende evner
og alle har drømmer...  Sidene og innholdet utformes av Elin Dukana
Henvendelser rettes til Elin Dukana
E-post: elin@dukana.com
Tlf.93864254
© 2008